Water & gas

Omdat we het over het algemeen niet mooi vinden om het leidingwerk te zien, worden de meeste leidingen dan ook weggewerkt in vloeren en muren. Bijkomend nadeel hiervan is echter, dat een eventuele lekkage moeilijk op te sporen is en de reparatie veel hak- en breekwerk met zich meebrengt. Des te belangrijker is dus een vakkundige montage!

Op het gebied van ontwikkelingen staat de installatietechniek zeker niet stil. Werden de leidingen vroeger vervaardigd uit lood, tegenwoordig gebruiken we behalve koper ook kunststofleidingen voor de installatie. Uiteraard doen wij met deze innovaties mee.

Een water- en gasinstallatie bestaat uit meer dan het tappunt alleen. Afhankelijk van het aantal tappunten en het traject dat de leidingen moeten volgen, maken wij een berekening voor de benodigde diameters van de leidingen. Ook dit is weer een klus voor de deskundige loodgieter. Een luxe badkamer moet ook als zodanig kunnen worden gebruikt, d.w.z. als u een weldadige douchepartij verwacht, maar er komt slechts een klein straaltje water uit uw nieuwe kraan…?!